top of page
Lessenrooster reeks kids EN FONKELKAMP (
2.png

LEER DE BASISHOUDINGEN EN MAAK KENNIS MET DE VERSCHILLENDE YOGA VORMEN 

WE KIJKEN UIT NAAR DE REEKS DIE START IN HET VOORJAAR

WIL JE HIER VAN OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN STUUR DAN EEN MAILTJE!

Wil je graag met yoga beginnen maar weet je niet goed hoe en waar te starten? Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit de vele yoga vormen die aangeboden worden? Wil je graag op een goede manier starten en op korte tijd de basis van yoga onder de knie hebben? 

Dan is deze les en reeks echt iets voor jou!

Tijdens deze deze les gaan we aan de slag met de basishoudingen die regelmatig voorkomen in een yogales. Het tempo ligt veel lager dan in een gewone les, er is tijd om vragen te stellen en om de houding uit te proberen op basis van mijn tips en trics. 

Deze les is bedoeld voor beginners of mensen die lang geen yoga meer hebben gedaan en graag de houdingen en principes terug opfrissen. Het grootste gedeelte van de les doen we aan Hatha yoga, de meest authentieke yogavorm. We bekijken hou je de houdingen correct uitvoert, oefenen ademhalingstechnieken en starten voorzichtig met korte meditaties. Op het einde is er een stukje Yin yoga om helemaal te ontspannen. Op die manier leer je tevens de lessen in mijn aanbod kennen.

De les wordt gegeven in kleine groep en wordt gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts in onze gezellige zaal in kasteel Sterckshof. 

Praktisch

Deze reeks gaat door in onze gezellige studio in kasteel Sterckshof, bij goed weer in de binnentuin, en worden gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts. De kostprijs bedraagt 95 euro. Kan je een les niet bijwonen dan mag je deze les binnen de week inhalen in een andere les van ons aanbod. Stuur hiervoor een mailtje zodat we weten dat je graag een andere les volgt. 

Na inschrijving krijg je alle nodige info doorgestuurd.

Wil je liever  individueel les krijgen? Dan kan dan op jouw gekozen moment! De les wordt dan volledig aan jouw noden en wensen voorbereid. Individuele lessen kunnen ook bij jou thuis doorgaan. Ideaal als je wil starten met yoga of bij een blessure. Alle info vind je hier 

Bijdrage

Is afhankelijk van het aantal lessen in de reeks.

Na de reeks kan je aan onze wekelijkse lessen deelnemen. Bekijk onze kalender voor het lessenrooster

  • Eenmalige probeerles 12 euro

  • 5 beurtenkaart 75 euro (10 weken geldig),

  • 10 beurtenkaart 135 euro (5 maanden geldig)

  • Losse les 17 euro

De beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.

Bekijk onze Algemene voorwaarden hier.

bottom of page