Lessenrooster reeks kids EN FONKELKAMP (

START 2 YOGA

LEER DE BASISHOUDINGEN EN MAAK KENNIS MET DE VERSCHILLENDE YOGA VORMEN 

DE LESSEN START2YOGA STARTEN TERUG OP NA DE KERSTVAKANTIE.

WIL JE HIER GRAAG BIJ ZIJN STUUR ONS DAN EEN MAIL.

WIL JE SNELLER STARTEN BOEK DAN EEN INDIVIDUELE YOGALES EN JE KAN METEEN BEGINNEN!

IN KASTEEL STERCKSHOF TE DEURNE

OF ONLINE VIA ZOOM

OF KIES ZELF WANNEER VIA VIDEO OPNAME

Wil je graag met yoga beginnen maar weet je niet goed hoe en waar te starten? Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit de vele yoga vormen die aangeboden worden? Wil je graag op een goede manier starten en op korte tijd de basis van yoga onder de knie hebben? 

Dan is deze les echt iets voor jou!

Tijdens deze deze les gaan we aan de slag met de basishoudingen die regelmatig voorkomen in een yogales. Het tempo ligt veel lager dan in een gewone les, er is tijd om vragen te stellen en om de houding uit te proberen op basis van mijn tips en trics. 

Deze les is bedoeld voor beginners of mensen die lang geen yoga meer hebben gedaan en graag de houdingen en principes terug opfrissen. Het grootste gedeelte van de les doen we aan Hatha yoga, de meest authentieke yogavorm. We bekijken hou je de houdingen correct uitvoert, oefenen ademhalingstechnieken en starten voorzichtig met korte meditaties. Op het einde is er een stukje Yin yoga om helemaal te ontspannen. Op die manier leer je tevens de lessen in mijn aanbod kennen.

De les wordt gegeven in kleine groep en wordt gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts in onze gezellige zaal in kasteel Sterckshof. Wil je liever  individueel les krijgen? Dan kan dan op jouw gekozen moment! De les wordt dan volledig aan jouw noden en wensen voorbereid. Individuele lessen kunnen ook bij jou thuis doorgaan. Maak een afspraak via mail.

Praktisch

De lessen gaan door in onze gezellige studio in kasteel Sterckshof, bij goed weer in de binnentuin, en worden gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts.

Na inschrijving krijg je alle nodige info doorgestuurd.

Wil je liever  individueel les krijgen? Dan kan dan op jouw gekozen moment! De les wordt dan volledig aan jouw noden en wensen voorbereid. Individuele lessen kunnen ook bij jou thuis doorgaan. Ideaal als je wil starten met yoga of bij een blessure. Alle info vind je hier.

Bijdrage

Eenmalige probeerles 10 euro

Losse les : 15 euro 

5 beurtenkaart 65 euro (10 weken geldig)

10 beurtenkaart 120 euro (5 maanden geldig)

10 beurtenkaart PROMO 110 euro (10 weken geldig)

Zoom 10 beurtenkaart (enkel online les volgen) 80 euro 5 maanden geldig

De beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.

Bekijk onze Algemene voorwaarden hier.