Wie ben ik?

Mijn naam is An Lamberechts. 

Ik ben in de eerste plaats trotse mama van twee prachtige kinderen Lucia en Matteo, helemaal fan van mijn gezin, katten en van pure chocolade.

Mijn eerste yogales volgde ik in 2003, maar sinds 2017 combineer ik mijn twee grote passies: yoga en kinderen.

Ik ben  onderwijzeres in het lager onderwijs en heb daardoor al vele jaren ervaring met kinderen en merkte al snel dat die allemaal over vele kwaliteiten beschikken, maar dat die niet altijd tot uiting komen door onrust, concentratieproblemen of omdat ze niet goed in hun vel zitten.

Ik ben me gaan verdiepen in yoga omdat ik heel goed merkte dat deze vorm van beweging en de bijpassende levensvisie voor mij een ongelofelijke verrijking was.

Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik opnieuw het leven in al zijn intensiteit kan voelen zonder mezelf daarin te verliezen. Als ik rondkijk zie ik zoveel mensen en vooral kinderen die moeite hebben met het tempo en alle prikkels van onze hedendaagse maatschappij.

Yoga kan daar een oplossing voor bieden. Het is mijn roeping om deze prachtige levenswijze samen met mijn expertise van het onderwijs en door te geven aan jong en oud.

Yoga is niet meer weg te denken uit mijn leven en ik doe al vele jaren yoga. Vanaf 2017 ben ik lessen gaan geven op de school van mijn zoontje en op mijn eigen werkplek. Dat jaar ben ik ook gestart met een yogadocenten opleiding bij Sevayoga(erkend door de Belgische yoga federatie), om me zo meer te kunnen verdiepen in mijn eigen practice. Omdat ik toen voelde dat kinderyoga helemaal mijn ding was ben ik in januari 2018 de kinderyoga docent opleiding bij de Jip & Jan Academie onder leiding van Helen Purperhart (95 uur, erkend door de RYT Yoga alliance) erbij gaan doen. Toen merkte ik echt dat kinderyoga helemaal mijn ding was! Maar de vraag om aan volwassenen yoga te geven werd zoveel gesteld dat ook  dat begon te kriebelen! In 2018 heb ik de yinyoga opleiding vervolmaakt bij de Yinacademy BIVAG in Nederland. In juni 2020 rond ik de Yoga fundamental teacher training (200 hrs, erkend door de RYT Yoga alliance) bij Radiant light yoga af. Regelmatig volg ik bijscholingen die me kunnen  versterken in mijn werk met kinderen en volwassenen.

Ik wil mijn lessen op een hoger niveau tillen: ik hou er van om mijn studenten beter te leren kennen om zo een echte gerichte en persoonlijke aanpak te kunnen bieden. Zo krijgen mijn kleine yogi’s alle kansen om zich te ontwikkelen tot zelfzekere kinderen met een mooi zelfbeeld. Mijn volwassen studenten kunnen, dankzij de kleine groepen en persoonlijke begeleiding, genieten van de vele voordelen die yoga met zich meebrengt.