top of page

kinderyoga op locatie

Kinderyoga op uw locatie.

Wil je graag dat jouw familiefeest, communiefeest, lentefeest of bedrijfsfeest op een originele manier wordt opgeluisterd dan kan dat onder de vorm van een kinderyogales of een ouder-kind sessie. Ook Culturele centra kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij geven o.a. in CC RIX kinderyoga op woensdag via Buurtsport Deurne Noord (03.325.83.69) en er wordt regelmatig kinderyoga gegeven op pleintjes en in parken.

 

Voor wie? Kinderen vanaf 4 jaar

Duur? Vanaf 1 uur

Praktisch? Deze sessie vindt plaats in een rustige ruimte. Maar als het weer het toelaat is het heerlijk om dit buiten te organiseren.

Workshops voor de leerlingen op school tijdens de lesuren:

Hier kan je kiezen voor een éénmalige workshop of een wekelijks/maandelijkse terugkerende activiteit.

Verder verzorgen we ook kinderyoga tijdens sportdagen, een schoolfeest of andere projecten (rond gezondheid, sport, …)

Voor wie?

Alle leerlingen vanaf de 2e kleuterklas t.e.m het 6e leerjaar.

Duur?

U kan Namastekids boeken vanaf 1 lesuur (50 minuten).

Praktisch?

Maximum 25 leerlingen (indien mogelijk werken we liever met kleine groepjes). Aanwezigheid van de eigen klasleerkracht of begeleider is noodzakelijk. Deze activiteiten vinden plaats in een lege ruimte.

Workshops op school voor het schoolteam:

Voor het schoolteam kan je een workshop yoga en relaxatie organiseren tijdens een studiedag. Hier reik ik jullie heel wat handvaten aan om zelf in de klas aan de slag te gaan met yogahoudingen, massage, relaxatie, tussendoortjes, energizers, ademhalingsoefeningen en nog veel meer. Deze Namastekids workshop is tevens heel verbindend voor het ganse team.

Het bevordert de samenwerking en laat de creativiteit terug stromen. Het is genieten, lachen, bewegen en ontspannen. Kortom, de ideale teambuilding!

Duur?

Vanaf 2 uur

Praktisch?

We werken in groepen van maximum 25 deelnemers (indien mogelijk werken we liever met kleine groepjes).  Deze activiteiten vinden plaats in een lege ruimte.

Contacteer ons voor meer info.

0485-086.865

namastekidskinderyoga@gmail.com

bottom of page