top of page
IMG_9256 (3).jpg

HATHA-VINYASA YOGA

ELKE MAANDAG 20:00 

Hatha yoga: je lichaam en geest beheersen zijn de twee belangrijkste pijlers van deze yogavorm. Je beweegt op een rustige manier. De hatha yogahoudingen zijn ontworpen om kracht, flexibiliteit, openheid, balans en ontspanning te ontwikkelen. De lessen bestaan meestal uit 50% actieve houdingen en 50% ontspannende houdingen. We combineren de hatha yoga met een vinyasa flow: hier zijn de bewegingen sneller, zoals een dans op het ritme van je adem. Deze snellere bewegingen zorgen voor een beter uithoudingsvermogen.

Wie regelmatig deze yogavorm doet, zal merken dat  angst en stress verminderen, dat je ademhaling beter onder controle blijft en dieper wordt en je mentaal rustiger en positiever wordt.

Praktisch

De lessen gaan door in onze gezellige studio in kasteel Sterckshof, bij goed weer in de binnentuin, en worden gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts.

Na inschrijving krijg je alle nodige info doorgestuurd.

Wil je liever  individueel les krijgen? Dan kan dan op jouw gekozen moment! De les wordt dan volledig aan jouw noden en wensen voorbereid. Individuele lessen kunnen ook bij jou thuis doorgaan. Ideaal als je wil starten met yoga of bij een blessure. Alle info vind je hier.

Bijdrage

Na de reeks kan je aan onze wekelijkse lessen deelnemen. Bekijk onze kalender voor het lessenrooster

  • Eenmalige probeerles 12 euro

  • 5 beurtenkaart 75 euro (10 weken geldig),

  • 10 beurtenkaart 135 euro (5 maanden geldig)

  • Losse les 17 euro

De beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.

Bekijk onze Algemene voorwaarden hier.

bottom of page