top of page
contact

NAMASTE YOGA

Onderdeel van Periscope Consultancy CommV

0485-086.865 

namasteyogadeurne@gmail.com

Rekenening ING: IBAN: BE 74 3632 2623 9507  BIC: BBRUBEBB

Btw nummer: BE0753.945.366

Volg ons

 • Facebook
 • Instagram

Waar vind je ons?

Kasteel Sterckshof - Hoofdvunderlei 160 Deurne

Het kasteel Sterckshof in het hart van het Rivierenhof te Deurne, is sinds 1994 een beschermd monument.

Sinds september 2018 is het de vaste yogaplek van Namastekids geworden.

Onze zaal met imposante houten dakspanten ligt op de 2e verdieping. Er heerst een heerlijke rust en veiligheid. De ideale plek om tot jezelf te komen!

Als het weer het toelaat gaan de lessen en workshops ook in de binnentuin van het kasteel door.

Raise your hands and just breath.....#namastekidskinderyoga #kinderyoga #namastekids #yoga

Routebeschrijving 

Je kan het Sterckshof binnengaan via de linkse brug over de slotgracht, aan de zijde van de Hoofdvunderlei(dus NIET aan de kant van Bar Stark!).

Via de poort en de hal kom je op de binnenplaats.

Steek de binnenplaats over tot aan een deur met ons logo links achteraan, aan de voet van het torentje. Neem hier de wenteltrap tot op de 2e verdieping.

Parkeren kan je het best in de Cornelissenlaan (Bar Stark) of op de parking van het Districtshuis. De parking links naast het kasteel is gesloten!!!!

Routebschrijving
kasteel2.png
sterckshof_lucht3.png

ALGEMENE VOORWAARDEN
NAMASTEYOGA EN NAMASTEKIDS

Elke inschrijving voor een losse les, lessenreeks, workshop, kamp of ander evenement georganiseerd door Namasteyoga en Namastkids, houdt in dat u akkoord bent met onze algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

1.    Algemeen:

 • De les, workshop of ander evenement begint steeds stipt op het aangeven uur. Indien u te laat bent, kan u de deelname geweigerd worden om de les niet te storen. Wees steeds op tijd. Wij vragen om 10 minuten op voorhand te komen zodat we rustig en op tijd kunnen starten.

2.    Aansprakelijkheid

 • Namasteyoga en Namastekids is niet aansprakelijk voor enige blessures of lichamelijk letsel. 

 • Namasteyoga en Namastekids is niet aansprakelijk voor het verlies van of beschadigingen aan uw persoonlijke bezittingen.

3.    Prijzen

Beurtenkaarten en losse lessen 18+ 

 • Eenmalige probeerles 12 euro

 • 5 beurtenkaart 75 euro (10 weken geldig),

 • 10 beurtenkaart 135 euro (5 maanden geldig)

 • Losse les 17 euro

(Beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar)

Stoelyoga
13,5 euro per les, steeds aangeboden in een reeks, probeerles 12 euro, geen losse lessen.

Individuele yoga
60 euro per sessie, aangeboden per minimum 3 sessies tenzij anders besproken. Intake gesprek 20 euro maar vanaf 3 sessies gratis.


Kinderyoga op woensdag in kasteel Sterckshof
11 euro per les, steeds aangeboden in een reeks, probeerles 10 euro, geen losse lessen.

Kinderyogakampjes
2 daags yoga-creakamp 95 euro
3 daags yoga-creakamp 135 euro

4 daags yoga-creakamp 170 euro
5 daags yogakamp 215 euro
1 daags Fonkelkamp 55 euro (inclusief snacks en drank)


Kinderyoga verjaardagsfeest
In kasteel Sterckshof: 180 euro (2 uur), eigen locatie vanaf 199 euro per twee uur.

4.    Inschrijvingen voor lessen, lessenreeksen, workshops, kampen of andere evenementen

 • Uw inschrijving voor elke les, lessenreeks, workshop, kamp of andere evenement is pas definitief na betaling en na  het invullen van de verplichte info fiche.

 • Alle lessen of andere evenementen dienen betaald te zijn voor de aanvang hiervan. 

 • Wanneer de betalingsverplichting niet is nagekomen of de info fiche niet volledig is ingevuld, behoudt Namasteyoga en Namastekids zich het recht de toegang tot de lessen te weigeren tot alles in orde gebracht is.

 • Beurtenkaarten (bv voor de yogalessen voor volwassenen) zijn beperkt geldig in de tijd met een duidelijk geldigheidsdatum. Ze zijn persoonlijk, niet omruilbaar, niet verlengbaar, niet cumuleerbaar en niet terugbetaalbaar. 

 • Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn behoudt Namasteyoga en Namastekids zich het recht de les, lessenreeks, workshop, kampen of andere evenmenten te annuleren. 

5.    Annulatievoorwaarden

 • Indien Namasteyoga of Namastekids zelf een les, lessenreeks, workshop, kamp of ander evenement annuleert door overmacht, kiest Namastekids zelf  een van de volgende scenarios:

  • Een online alternatief wordt voor voorzien.     

  • De les op een later tijdstip ingehaald. De oorspronkelijke betaling blijft dan geldig. Indien u op de latere datum verhinderd bent en dat op voorhand kan aantonen, kan u het bedrag gebruiken voor een les op een later moment in de vorm van een tegoedbon of als laatste optie kan dit bedrag terugbetaald worden. 

 • Bij annulatie van een les of ander evenement door Namasteyoga of Namastekids wordt u hiervan op de hoogte gehouden via mail, sms of telefoon. We gebruiken hiervoor de contactgegevens die u op de infofiche heeft vermeld. 

 • Een yogales voor volwassenen die gereserveerd en betaald werd als losse les of met een beurtenkaart, kan tot 24 uur voor aanvang van de les door de klant geannuleerd worden via mail (namasteyogadeurne@gmail.com). Indien u ons later dan 24 uur voor aanvang van de les verwittigt zal de les alsnog aangerekend worden. U kan wel iemand anders in uw plaats laten komen. Stuur dan een mail met naam, voornaam en telefoonnummer van uw vervanger.

 • Een afwezigheid bij, of annulatie door de klant van een les kinderyoga die onderdeel uitmaakt van een volledige lessenreeks leidt niet tot enige vorm van compensatie.

 • Een kinderyoga kampje kan enkel geannuleerd worden via e-mail en is pas geldig als deze Namste yoga heeft bereikt. U krijgt hier een bevestigingsmail van. Tot 21 dagen voor de aanvangsdatum kan je annuleren en wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald. Het bedrag kan niet gebruikt worden voor een andere activiteit. 
  Namasteyoga is niet aansprakelijk voor enige blessures of lichamelijk letsel en is niet aansprakelijk voor het verlies van of beschadigingen aan uw persoonlijke bezittingen. met een doktersbriefje en dit ten laatste voor aanvang van het kamp.  U verwittigd dan zo snel mogelijk de organisatie via mail of telefoon. U kan dan het betaalde bedrag gebruiken voor een andere activiteit van Namastekids of Namaste yoga. Er wordt wel een
  administratieve kost van 10 euro aangerekend.

 • Annulering van een reeks, workshop of mini retreat door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is pas aan de orde als deze Namste yoga heeft bereikt. U krijgt hier een bevestigingsmail van. Tot 14 dagen voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren en wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald. Het bedrag kan niet gebruikt worden voor een andere activiteit.
  Namasteyoga is niet aansprakelijk voor enige blessures of lichamelijk letsel en is niet aansprakelijk voor het verlies van of beschadigingen aan uw persoonlijke bezittingen.


6.    Specifieke voorwaarden voor alle lessen, kampen, workshops en evenmenten met kinderen:

 • De minimuleeftijd voor kinderen die deelnemen aan yogalessen is 3 jaar. De minimumleeftijd voor deelname aan een kinderyogakamp bedraagt 4 jaar. Bij niet naleven van deze voorwaarde kunnen wij uw kind de deelname aan een les of ander evenement ontzeggen

 • In het kasteel Sterckshof worden jonge kinderen steeds gebracht en gehaald door hun ouders of door een andere meerderjarige begeleider. Ze worden door de ouders of begeleider boven in de yogazaal afgezet en weer opgehaald, tenzij anders afgesproken. Ouders helpen de kinderen om de schoenen en de jas netjes achter te laten. We betreden de yogazaal nooit met schoenen!

 • Mocht er tijdens de lessen iets met uw kind gebeuren, dan is het van belang dat Namastekids u kan bereiken. Vermeld daarom op de bij reservatie steeds een mobiel telefoonnummer of een ander nummer waarop u tijdens de lessen bereikbaar bent. Het is dan ook belangrijk dat, indien u van nummer wijzigt, u dit steeds onmiddellijk doorgeeft aan Namastekids. 

voorwaarden
bottom of page