top of page
A4%2520workshops%2520(1)_edited_edited.j

kinderyoga kampen

Vindt jouw kind het te druk op de meeste kampen?Klinkt het kleinste en gezelligste kampje iets voor hem of haar? Dan zijn onze yoga-creakampjes echt wat je zoekt!

Tijdens vakanties is er extra veel tijd om samen gezellig yoga te doen, te knutselen, spelletjes te spelen, te dansen en zoveel meer. Dat kan in het prachtige kasteel Sterckshof te Deurne.

Kinderen tussen de 4 en 10 jaar zijn welkom om de hele dag te komen spelen en genieten. We houden de groepjes klein en werken intens rond zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

We vinden manieren om tot rust te komen en gaan op zoek naar de talenten van elk kind en laten die via verschillende creatieve manieren tot hun recht komen. We gaan ook lekker ravotten in de binnentuin van het kasteel, in het park en maken een uitstap naar de vernieuwde speeltuin van het Rivierenhof. Dit alles maakt dit kamp heel bijzonder.

Voor wie?

Alle kinderen van 4-10 jaar

(Is je kind ouder, neem even contact op.)

Prijs?

2 daags yoga-creakamp 95 euro
3 daags yoga-creakamp 135 euro

4 daags yoga-creakamp 170 euro
5 daags yogakamp 215 euro
1 daags Fonkelkamp 55 euro (inclusief snacks en drank)
--> aparte dagen reserveren is niet mogelijk.

Praktisch?

Alle kampjes gaan door in onze studio in kasteel Sterckshof te Deurne, telkens van 9u-16u. Op vraag is er een kwartier voor- en  nabewaking. 

Je voorziet zelf lunch, snack en drinken.

Er kunnen maximum 20 kinderen deelnemen en er zijn telkens  twee begeleiders (deze zijn steeds pedagogisch geschoold) die ieder een groepje van 10 kinderen begeleiden. Daarnaast krijgen de kinderen ook de gelegenheid om met de hele groep te spelen.

bottom of page