top of page

"Ontdek jezelf en maak je intenties waar."

YOGA EN MEDITATIE REIS IN ITALIË

18-25 mei 2024

Angeli Di Montefiore - de Marken - Italië 

Zoichet op het betoverende zwembad

Het is al zolang mijn grote droom om een yoga reis te organiseren naar de plek waar mijn eigen yogapad echt vorm heeft gekregen: Angeli di Montefiore in de Marken in Italië.

Deze agriturismo situeert zich in het prachtige heuvellandschap van de zonovergoten Italiaanse regio “Le Marche”. Je geniet er van het luiden van de klokken in het nabij gelegen pittoreske dorpje Montefiore dell'Aso terwijl je wegdroomt van de onwaarschijnlijke schoonheid van de heuvels en de zee die in de verte lonkt.

Het organiseren van deze yoga reis is als een droom die uitkomt: al vele zomers verblijf ik met mijn gezin in Angeli di Montefiore. Deze bijzondere plek zorgt ervoor dat we elke keer volledig tot rust komen en dankzij de inspirerende lessen van de eigenares Heike Wolf die doorgaan in de prachtige studio, kan ik mij volledig richten op yoga en meditatie. Elk jaar opnieuw is dat een enorme eye opener! Ik hoop nu deze keer op keer prachtige ervaringen ook te kunnen delen met iedereen die mee zal deelnemen aan deze onvergetelijke week.

EEN WEEK VOOR JEZELF

Een hele week helemaal voor jezelf. Volledig je batterijen opladen, onthaasten en genieten. Het is dan ook hét moment om je yoga en meditatie practice te verdiepen en al je vragen te stellen om meer inzicht en kennis te krijgen over de houdingen, maar ook over je leven naast de mat als yogi in deze moderne tijd. Bovendien is de groep beperkt (8-15 personen) en daardoor is de begeleiding persoonlijk, intens en op maat.

VAN INTENTIE NAAR MANIFESTATIE

Tijdens deze week gaan we op zoek naar onze dieper gelegen intenties en onze authentieke zelf : Wat heb jij nodig om het leven te hebben waar je zo naar verlangt? Wat kan je loslaten? En waarin kan je groeien? De volledige week maken we tijd om hiermee aan de slag te gaan. Dat kan tijdens de yoga- of meditatieles zijn of gewoon tijdens een verfrissende duik in het zwembad. Want er moet helemaal niets tijdens deze week!

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Yoga en meditatie

Erkend yogadocente en oprichtster van Namaste yoga An Lamberechts verzorgt alle lessen. Het lessenrooster bestaat uit Hatha yoga, Yin yoga, Yin-yang yoga, Gentle hatha flow(Vinyasa), Yoga nidra en duo-yoga.

In totaal worden er 10 yogalessen aangeboden. We werken een aantal thema’s tot in de diepte uit zoals de ademhalingstechnieken, de chakra’s, de meridianen (Chinese geneeskunde), yoga en aromatherapie en de zonnegroet. We starten en eindigen de week met een ceremonie. Ook staan er 2 super leerrijke workshops op de planning: één wordt gegeven door An Lamberechts en ook onze gastvrouw Heike Wolf (Engelstalig) zal ons een ganse namiddag begeleiden. Meer info over deze workshops volgt.

Voor deze retraite heb je geen ervaring met yoga en meditatie nodig. Het is voor iedereen toegankelijk. Heb je wel reeds veel ervaring dan word je op je eigen niveau begeleid. 

 

Locatie

Het privédomein (enkel onze groep verblijft er!) is in het groen gelegen : vijgenbomen, olijfbomen en lavendelstruiken vormen het decor. Het mooie zwembad biedt een spectaculair uitzicht op het vlakbij gelegen dorp enerzijds en de uitgestrekte heuvelruggen anderzijds. In de verte lonkt de Adriatische zee. Dit adembenemend uitzicht is al een meditatie op zich! Het charmante dorpje Montefiore dell'Aso ligt op wandelafstand en is zeker een bezoek waard! Er is een heerlijke gelateria en een handvol barretjes en een supermarktje. Je ijsje opeten met zicht op de bergen en dorpjes is echt een aanrader! Maar niets is verplicht, je gaat en staat waar je wil. Op 10 minuten rijden ben je aan de kust waar je lekker kan zonnebaden of uitrusten onder een palmboom. Klink heerlijk, niet?

 

Gezond en lekker eten

Maar we gaan ook lekker en gezond eten. Alle (vegetarische) maaltijden worden met liefde bereid en er wordt enkel met lokale producten gewerkt.

PRAKTISCH

Prijzen per persoon 2023 volgen

Kamers: 

(twee personen per kamer, gedeelde badkamer)

extra toeslag voor 1 persoon 

 

Vintage caravan: 

(1 persoon per caravan, buitendouche) ideaal als je voordelig in een éénpersoonskamer wil!

 

Eigen tent in de olijfgaard:  (buitendouche)

 

Inbegrepen in deze prijs:

- Logies

- Alle beddengoed

- Handdoeken badkamer en zwembad

- Elke dag ontbijt, lunch en avondmaal. Avondmaal bij aankomst en ontbijt bij vertrek. Telkens vegetarisch. Drank bij het eten

- Water en thee

- Alle yogalessen, workshops en ceremonies

- Gebruik van al het yogamateriaal (matten, bolsters, meditatiekussens en blokken)

- Workshop Heike Wolf (Engels gesproken)

- Gebruik van gemeenschappelijke koelkast en buitenkeuken

- WIFI in de gemeenschappelijke ruimtes

 

Niet inbegrepen in deze prijs:

- Vluchten, je kan vliegen naar Pescara (90km) of Ancona (85 km). Bel of mail voor alle informatie i.v.m. de vluchten en eventueel samen reizen. 

- Transfer van en naar de luchthaven (Vraag meer info dit indien van toepassing is)

- Optie om aan het strand een avondmaal te nuttigen

- Extra drankjes ter plaatse

- Annulatieverzekering

- Extra individuele yoga sessie An 50 euro

- Gebruik wasmachine

 

Betalings- en annulatievoorwaarden

- Je betaalt een voorschot van ? euro. Als je een éénpersoonskamer wilt betaal je een voorschot van ? euro. De rest van de betaling doe je tussen ? Je inschrijving is pas definitief na betaling van het voorschot.

- Bij inschrijving krijg je de bankgegevens en alle nodige betaalinfo toegestuurd.

- Indien de yogareis niet kan doorgaan omdat er van de overheid niet mag gereisd worden, kan je je voorschot gebruiken om het       jaar nadien deel te nemen. Het wordt niet terugbetaald. Indien ook het tweede deel van de betaling is gebeurd krijg je dat tweede     bedrag volledig teruggestort. Deze tweede betaling moet pas 6 weken voor vertrek gebeuren, dus normaal is er tegen dan                   voldoende duidelijkheid of de reis kan doorgaan. Indien u niet kan deelnemen wegens een andere reden is er geen restitutie              mogelijk. We raden dan ook aan een aanvullende reisverzekering te nemen.

Tips

- Neem eens een kijkje op de website, Facebookpagina of Instagrampagina van Angeli di Montefiore. Let wel op, je zal helemaal             verliefd worden op deze wondermooie plek ;-)

- Indien er een aantal mensen dezelfde vlieguren hebben kan er een transfer gedeeld worden

- Misschien kan je mee carpolen? Wijzelf gaan met de auto!

Zit je met vragen of onduidelijkheden bel of mail me en ik sta je heel graag te woord!

Ik kijk er zo naar uit om samen te kunnen genieten, yoga te beoefenen en te ontspannen!

Namaste,

An

bottom of page