STOELYOGA OP KANTOOR

ONTSPANNEN

VANOP JE BUREAUSTOEL

Wat is het?

Voor alle bedrijven die op zoek zijn naar een toegankelijke en laagdrempelige manier van ontspannen voor hun medewerkers. Deze sessies zijn afgestemd op het bedrijfsleven door de toegankelijkheid en de down-to-earth manier van lesgeven. Daarnaast wordt er gefocust op de 'kantoorhouding', denk aan oefeningen voor de nek, schouders, rug, polsen en handen.

Deze yogalessen zijn uitermate geschikt als oplaadmoment tijdens een drukke werkdag. Wie vaak achter een computer zit zal al snel merken dat lichaam en geest zwaar belast wordt: je spieren worden stram, je hoofd zit overvol en je energiepeil is laag. Het is dan ook heel belangrijk om de dag te onderbreken met korte ontspan- en oplaadmomenten.

Stoelyoga kan altijd en overal, je hoeft je niet om te kleden en je kan zelfs je schoenen aanhouden. Het geeft het brein de rust die het nodig heeft voor goed denkwerk en creativiteit en zorgt er voor dat het lichaam op een veilige en fijne manier gezond, soepel en krachtig wordt en blijft. Je kan even afstand nemen van de hectiek van de dag, ontspannen en weer opladen om de dag energiek te vervolgen. De oefeningen helpen je om stil te staan bij jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam.  Zo werk je preventief en word je eerder bewust van opgebouwde spanning en fysieke klachten. Maar eigenlijk is het gewoon ook  heel plezant!

Wat mag je verwachten?

  • Een les van 30 minuten gegeven door een gecertificeerde stoelyogadocente

  • Als u kiest voor een video kan elke medewerker zelf kiezen wanneer de les wordt gevolgd.

  • Als u kiest voor een live les via "Zoom" is dat de ideale moment om met collega's te verbinden

  • U kan ook kiezen voor video opname en Zoom les tesamen

Wat is het resultaat?

  • De medewerkers zijn ontspannen en leren hoe ze deze ontspanning kunnen behouden

  • Medewerkers zijn opgeladen waardoor ze weer energiek aan de slag kunnen

  • Preventie tegen een hoog ziekteverzuim

Wil je graag meer info of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via mail of via telefoonnummer

Certificaat behaald bij

logo-Stoelyoga-nl-en-vlaanderen.jpg