top of page

OPENDEURWEEKEND 3 EN 4 SEPTEMBER @KASTEEL STERCKSHOF

HATHA-FLOW YOGA

HATHA-FLOW YOGA

Instagrampromo (4).png
Instagrampromo (7).png

Tijdens het weekend van 3 en 4 september vieren we feest, want dan is Namasteyoga 4 jaar oud. Uiteraard zal dit niet onopgemerkt voorbij gaan want Namaste yoga trakteert! En wel met  8 yogalessen,  2 kinderyogalessen,  6 yogalateslessen, 2 knutselworkshops en dit helemaal GRATIS! Achteraf kan je genieten van een hapje en een drankje of gewoon het prachtige kasteel bewonderen. 

En om dit feest compleet te maken werk ik samen met twee andere dames: Barbara Uytdewilgen van Stayfitforlife en Liesje Vanpoucke van Nimra coaching. Uiteraard worden de yogalessen door mij verzorgd ! De lessen yogilates wordt gegeven door de eeuwig vrolijke Barbara. Op zaterdag geeft Liesje twee super creatieve knutselworkshops voor de kinderen: dus je kan je kroost aan deze workshops laten deelnemen en ongestoord een yogalesje volgen! Klinkt heerlijk, niet? 

Praktisch

De lessen duren 45 minuten. Wees er snel bij want vol=vol en je kan niet reserveren. Neem je eigen matje of handdoek mee.

Alles gaat bij goed weer door in de private binnentuin van kasteel Sterckshof of in de aangrenzende Hartenkamer en in mijn gezellige yogaruimte in het torentje van het kasteel. Vergis je niet! De ingang van Namaste yoga is niet aan de kant van Bar Stark maar achter de hoek, raadpleeg de route zodat je niet fout loopt!

Heb je geen zin in actie ben je meer dan welkom om in het prachtige kader een drankje te verorberen. 

Tijdens dit weekend bieden Namaste yoga, Stayfitforlife en Nimracoaching mooie acties op hun aanbod.

Heb je nog vragen over deze twee super toffe dagen? Dan kan je die stellen via mail.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen in mijn kasteel!

Liefs,

An

bottom of page