top of page
Lessenrooster FACEBOOK (3).png

GENTLE HATHA FLOW

ELKE WOENSDAG OM 10 UUR 

Hatha yoga is 1 van de meest oorspronkelijke yogavormen waar vele andere vormen uit zijn ontstaan. Je lichaam en geest beheersen en in verbinding brengen zijn de twee belangrijkste pijlers van deze yogavorm. Je beweegt op een rustige manier. De hatha yogahoudingen zijn ontworpen om kracht, flexibiliteit, openheid, balans en ontspanning te ontwikkelen. Ik heb deze les Gentle hatha flow ontwikkeld omdat ik het belangrijk vind dat iedereen, ongeacht  lichamelijke conditie, leeftijd en  levensfase  op een zinvolle en aangename manier yoga kan volgen.

Wie regelmatig deze yogavorm doet, zal merken dat  angst en stress verminderen,dat je op een milde manier met respect voor je lichaam krachtiger, soepeler en sterker wordt. Je leert ook je ademhalingstechnieken waardoor je optimaler gaat ademen wat heel veel gezondheidsvoordelen met zich mee brengt. Via meditatie leer je je lichaamsbewustzijn te vergroten,je concentratie wordt beter en je leert hoe je tot rust kan komen. Bovendien zorgt meditatie er voor dat je een positievere kijk op de dingen krijgt.

 

Praktisch

De lessen gaan door in onze gezellige studio in kasteel Sterckshof, bij goed weer in de binnentuin, en worden gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts.

Na inschrijving krijg je alle nodige info doorgestuurd.

Wil je liever  individueel les krijgen? Dan kan dan op jouw gekozen moment! De les wordt dan volledig aan jouw noden en wensen voorbereid. Individuele lessen kunnen ook bij jou thuis doorgaan. Ideaal als je wil starten met yoga of bij een blessure. Alle info vind je hier.

Bijdrage

  • Eenmalige probeerles 12 euro

  • 5 beurtenkaart 75 euro (10 weken geldig),

  • 10 beurtenkaart 135 euro (5 maanden geldig)

  • Losse les 17 euro

De beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.

Bekijk onze Algemene voorwaarden hier.

bottom of page