Lessenrooster (75).jpg

Niet alle helden vallen op. Soms is een held een HELD omdat hij iets zegt wat alleen maar anderen denken. Soms is een held en held omdat ze gaan zitten en blijven zitten. In de bus, bijvoorbeeld, of voor het parlement. Helden blijven durven, de ene dag met wat meer moed als de andere en ook als ze misschien niet zullen winnen. 

Van Klein tot groots- Rosa Parks-Lisbeth Kaiseren Marta Antelo (De Vier Windstreken, 2020)

 

Tijdens de maand maart slaan Namaste yoga en de Antwerpse bibliotheken de handen in elkaar. Want op 1 maart 2022 gaat de 51e editie van de Jeugdboekenmaand van start. En dit jaar is het thema “Helden en Schurken”.

Die maand opent Namasteyoga de deuren en ontvangt jong en minder jong in het prachtige kasteel Sterckshof te Deurne.

Want als je dacht dat yoga alleen voor watjes is, think again!

Tijdens een heerlijke sessie kinderyoga en/of ouder en kindyoga worden we echte superhelden! We vliegen door de ruimte en redden het menselijke ras met onze ongeziene superkrachten! Kom je lijf rekken en strekken en ontdek je superpower!  We bewegen, ademen, zingen en masseren rond het thema superhelden. Samen ontdekken we dat ons lichaam krachtig is, maar ook kan ontspannen. En achteraf zijn we helemaal ZEN….

 

Praktisch

Woensdag 9 maart kinderyoga voor alle superheldjes van 4 jaar -7 jaar (Bijdrag 10 euro per kind)

Woensdag 23 maart ouder en kindyoga voor superkids vanaf 4jaar en hun superouders, nonkels, opi's, metekes,.... (Bijdrage 25 euro per koppel, extra kind 12 euro)

Woensdag 30 maart kinderyoga voor alle superhelden van 8 jaar - 12 jaar (Bijdrage 10 euro per kind)

 

Telkens van 17uur-18uur in kasteel Sterckshof te Deurne