Lessenrooster reeks kids EN FONKELKAMP (

YOGA BASICS

LEER DE BASISHOUDINGEN EN MAAK ZO EEN GOEDE START OF VERDIEP JE PRACTICE

ELKE ZATERDAG OM 10:00

IN KASTEEL STERCKSHOF TE DEURNE

OF ONLINE VIA ZOOM

OF KIES ZELF WANNEER VIA VIDEO OPNAME

Wil je graag met yoga beginnen maar weet je niet goed hoe en waar te starten? Of twijfel je of je de yoga houdingen correct uitvoert?

Dan is deze les echt iets voor jou!

We bekijken een aantal basishoudingen die regelmatig voorkomen in mijn yogalessen meer in de diepte. 
Het tempo ligt veel lager dan in een gewone les, er is tijd om vragen te stellen en om de houding uit te proberen op basis van mijn tips en trics.

Het grootste gedeelte van de les doen we aan Hatha yoga, de meest authentieke yogavorm. We bekijken hou je de houdingen correct uitvoert, oefenen ademhalingstechnieken en starten  met een deugddoende meditatie. Op het einde is er een stukje Yin yoga om helemaal te ontspannen. Op die manier leer je tevens de lessen in mijn aanbod kennen.

De les wordt gegeven in kleine groep en wordt gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts in onze gezellige zaal in kasteel Sterckshof.

Praktisch

De lessen gaan door in onze gezellige studio in kasteel Sterckshof, bij goed weer in de binnentuin en anders in onze gezellige studio in het kasteel en worden gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts in onze gezellige zaal in kasteel Sterckshof.

Na inschrijving krijg je alle nodige info doorgestuurd.

Wil je liever  individueel les krijgen? Dan kan dan op jouw gekozen moment! De les wordt dan volledig aan jouw noden en wensen voorbereid. Individuele lessen kunnen ook bij jou thuis doorgaan. Maak een afspraak via mail.

 

Bijdrage

Eenmalige probeerles 10 euro

Losse les : 15 euro 

5 beurtenkaart 60 euro (3 maanden geldig)

10 beurtenkaart 110 euro (6 maanden geldig)

10 beurtenkaart PROMO 100 euro (3 maanden geldig)

De beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.

Bekijk onze Algemene voorwaarden hier.