Lessenrooster reeks kids EN FONKELKAMP (

YOGA BASICS

LEER DE BASISHOUDINGEN EN MAAK ZO EEN GOEDE START OF VERDIEP JE PRACTICE

MOMENTEEL WORDEN ER GEEN LESSEN YOGA BASIC GEORGANISEERD

Tijdens deze les gaan we in een rustig tempo aan de slag met de houdingen en met de ademhalingstechnieken. We blijven langer in de houdingen om zo een correcte uitvoering te bereiken. We bekijken een aantal basishoudingen die regelmatig voorkomen in mijn yogalessen meer in de diepte en er is tijd om vragen te stellen en om de houding uit te proberen op basis van mijn tips en trics.

Het grootste gedeelte van de les doen we aan Hatha yoga, de meest authentieke yogavorm. We bekijken hou je de houdingen correct uitvoert, oefenen ademhalingstechnieken en starten  met een deugddoende meditatie. Op het einde is er een stukje Yin yoga om helemaal te ontspannen. Op die manier leer je tevens de lessen in mijn aanbod kennen.

De les wordt gegeven in kleine groep en wordt gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts 

Praktisch

De lessen gaan door in onze gezellige studio in kasteel Sterckshof, bij goed weer in de binnentuin, en worden gegeven door erkend yogadocente An Lamberechts.

Na inschrijving krijg je alle nodige info doorgestuurd.

Wil je liever  individueel les krijgen? Dan kan dan op jouw gekozen moment! De les wordt dan volledig aan jouw noden en wensen voorbereid. Individuele lessen kunnen ook bij jou thuis doorgaan. Ideaal als je wil starten met yoga of bij een blessure. Alle info vind je hier.

Bijdrage

Eenmalige probeerles 10 euro

Losse les : 15 euro 

5 beurtenkaart 65 euro (10 weken geldig)

10 beurtenkaart 120 euro (5 maanden geldig)

10 beurtenkaart PROMO 110 euro (10 weken geldig)

Zoom 10 beurtenkaart (enkel online les volgen) 80 euro 5 maanden geldig

De beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.

Bekijk onze Algemene voorwaarden hier.