Individuele yoga (5).png

START TO YOGA

4-delige lessenreeks voor beginners

IN HET STERCKSHOF TE DEURNE

Uitgesteld omwille van de corona maatregelen.

Wil je graag met yoga beginnen maar weet je niet goed hoe en waar te starten? Ben je overdonderd door het grote aanbod? Denk je dat je je tenen moet kunnen raken om mee te kunnen doen? Of ben je bang om in een grote groep op te vallen als beginner?

Dan is de reeks “Start to yoga” van Namaste yoga echt iets voor jou! Want dit is de fijnste en meest persoonlijke cursus voor beginners in Antwerpen. 

Tijdens deze 4 lessen maak je kennis met een aantal verschillende soorten yoga (Hatha yoga, vinyasa yoga en yin yoga) zodat je zelf kan kiezen wat het beste bij jou lichaam en geest past. De lessen worden rustige opgebouwd, je leert een aantal belangrijke basishoudingen en hun namen aan en welke ademhaling er met welke houding gepaard gaat.  Het tempo is traag, er is ruimte om vragen te stellen en de begeleiding is intens en persoonlijk : omdat onze yogastudio heel kleinschalig is (maximum 7 personen) kan de docente veel aandacht geven aan de correcte uitvoering van de houdingen en wordt er zeer veel rekening gehouden met jouw noden en wensen. Een betere yoga-start kan je niet vinden!

Praktisch

De lessen gaan door op zaterdag 21/11, 5/12,  12/12 en 19/12 van 10:00 - 11:00 in onze studio in Kasteel Sterckshof. Tieners meer dan welkom!

We houden het veilig! Meer info i.v.m. de corona veiligheidsmaatregelen bij de algemene voorwaarden bij info.

 

Bijdrage

40 euro voor de reeks van 4 lessen.

Bekijk onze Algemene voorwaarden hier.