kleuter-, kinder- & tieneryoga

Onze maatschappij gaat snel en zit vol prikkels. Daartegenover zijn verwachtingen enorm hoog. Veel kinderen vinden hierdoor geen rust in lichaam en/of geest en worden bestempeld als druk, overgevoelig, verlegen en niet gefocust.

Ik ben er van overtuigd dat als deze kinderen meer tot zichzelf komen ze inzicht zullen krijgen in wat ze nodig hebben om zich beter in hun vel te gaan voelen. In onze lessen gaan we samen op zoek naar wat het kind nodig heeft. Bewegen, ontspannen, positief denken, ontdekken en bewustwording staan centraal.

 

Bij Namastekids kan op wekelijkse basis kleuter-, kinder- en tieneryoga volgen. Als je regelmatige naar de lessen komt kan je de positieve effecten van yoga ten volle ervaren. Onze kleine en minder kleine yogi’s ontwikkelen een hechte band met de docent en met de andere kinderen. Onze lessen zijn voor hun echt een momentje om alles los te laten en naar uit te kijken.

Voor wie?

Voor alle kinderen tussen de 3 en 13 jaar

Wanneer?

Reeks 1: van 15 september tot aan de herfstvakantie

Reeks 2: van na de herfstvakantie tot aan de kerstvakantie

Reeks 3: van na de kerstvakantie tot aan de krokusvakantie

Reeks 4: van na de krokusvakantie -eind april

Reeks 5: mei-juni

8-13 jaar: 14:15-15:15: (1 uur)

3-7 jaar: 15:30-16:15 (45 minuten)

Kostprijs?

Een reeks van 6 lessen kost 55 euro en van 7 lessen kost 65 euro U kan ook later starten, u betaald dan enkel de lessen die uw zoon of dochter volgt(dus niet de ganse reeks!)
Opteer je liever voor een losse les? Dan kan dat aan 12 euro per les. Wil je graag proberen (1 malig)dan betaal je 9 euro per les! 

Praktisch?

De lessen gaan door op woensdagnamiddag (niet in de schoolvakanties) in onze studio in kasteel Sterckshof te Deurne.

Bij een les in het kasteel is eigen materiaal nodig zolang we voorzichtig moeten zijn in het kader van de covid-19 maatregelen. Yogamatjes zijn voordelig te koop in de yogazaal.