top of page

"Ontdek de weldaad van yoga en adem"

YOGA EN ADEM RETREAT  

voor volwassenen

27-28-29 september 2024

Domein Cadzandië te Cadzand, Zeeland, Nederland

Wil jij graag ervaren hoe yoga en adem je lichaam en geest kan doen ontspannen en resetten?

Heb jij nood om even alles on hold te zetten en de ratrace te ontspringen? Gun jezelf dan een heel weekend quality-time midden in de natuur. We verblijven op het mooie domein Cadzandië te Cadzand (Zeeland, Nederland), een verborgen plek in de prachtige Zeeuwse natuur met de zee en het strand vlakbij. Twee dagen lang in kleine groep genieten van yoga, workshops, natuur, lekker eten en verbinding met een kleine groep mensen met dezelfde mindset, begeleid door yogadocente An Lamberechts van Namaste Yoga en ademtherapeute Anja Hindrikx van Hara Room.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

 

Erkend yogadocente en oprichtster van Namaste yoga An Lamberechts verzorgt alle yogalessen en organiseert deze retreat.

In totaal worden er 5 yogalessen aangeboden waaronder Gentle Hatha yoga, Vinyasa, Yin yoga, een yogaworkshop en yoga Nidra. Er is  een mooie afwisseling tussen actieve enbrustigere yoga. We gaan op zoek naar de perfecte balans tussen yin en yang om zo tot de beste versie van jezelf te komen. Bovendien houden we de groep bewust klein (6-18 deelnemers)

Adem is steeds de rode draad doorheen het weekend. We dagen je uit je adem te onderzoeken en de kracht van je ademhaling te leren kennen. Je krijgt tips en trics mee naar huis om je welbevinden en gezondheid aanzienlijk te verbeteren!

En als kers op de taart sluiten we de dag op zaterdagavond af met een kampvuur.

Je hoeft geen yoga of meditatie ervaring te hebben om te kunnen deelnemen. Beginnende yogi’s zijn ook heel welkom! Er wordt voldoende gedifferentieerd zodat iedereen op zijn of haar niveau kan bewegen.

2 GEPASIONEERDE DAMES ORGANISEREN HET WEEKEND

 

 

Ik ben An Lamberechts, trotse zaakvoerder van Namaste yoga. Mijn eerste yogales dateert van 2003 maar tijdens een burn-out in 2015 heb ik echt zelf de helende kracht van yoga mogen ervaren. Dankzij deze bewegingsvorm en bijhorende levenswijze ben ik sterker uit deze donkere periode gekomen en geworden wie ik nu ben.

Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik opnieuw het leven in al zijn intensiteit kan voelen zonder mezelf daarin te verliezen. Als ik rondkijk zie ik zoveel mensen, jong en oud, die moeite hebben met het tempo en alle prikkels van onze hedendaagse maatschappij.

Yoga kan daar een oplossing voor bieden. Het is mijn roeping om deze prachtige levenswijze samen met mijn expertise van het onderwijs door te geven aan jong en oud. Ik wil mijn lessen yoga en kinderyoga op een hoger niveau tillen. Ik hou er van om mijn studenten beter te leren kennen om zo een echte gerichte en persoonlijke aanpak te kunnen bieden. Zo krijgen mijn kleine yogi’s alle kansen om zich te ontwikkelen tot zelfzekere kinderen met een mooi zelfbeeld. Mijn volwassen studenten kunnen, dankzij de kleine groepen en persoonlijke begeleiding, genieten van de vele voordelen die yoga met zich meebrengt. Meer info over mijn visie en werking vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Anja Hindrikx, ik ben de oprichtster van HaraRoom. Mijn doel is je terug te connecteren met je diepste zelf, jouw inner essence. De kracht om terug te voelen in ons lichaam creëert de kracht tot verbinding met onze diepste kern. Je leert terug de taal van je lichaam te begrijpen. Ademwerk, yin yoga, Reiki, intuïtieve coaching, voetreflexologie zijn hierbij mijn tools. Deze therapieën hebben mezelf, na een pad van zoeken en vinden, geholpen. Ze hebben mij de kracht en verbinding gegeven die ik nodig had. Vanuit deze eigen ervaringen en gevolgde opleidingen geef ik 1-op-1 sessies en verzorg ik ademcirkels. Ik mag nu mijn kennis delen op deze retreat aan de zijde van An. Alle info over mijn werking vind je hier.

Anja.png
An Lamberechts

DE PLEK

Net over de grens in Zeeland in Nederland ligt Cadzand.  Het is slechts een 1u15 rijden van Antwerpen. De polders en de zee liggen slechts 5 min rijden met de auto of 20 min te voet van de accommodatie. We verblijven op het prachtige domein Cadzandië, een voormalig Buddhistisch centrum. Deze plek is omgeven door 3ha tuin en veel natuurgebied, waar je eindeloos kan wandelen en kunt genieten van de rust die er heerst.  Er is zeker een plekje te vinden waar je in alle rust kan ontspannen en herbronnen. Het gezamenlijke kampvuur is de kers op de taart!

We slapen in gedeelde woonunits, met elk 3 aparte dubbele slaapkamers, een kleine gemeenschappelijke zithoek met een keukentje en een gedeelde badkamer. In elke slaapkamer staan twee bedden. Slaap je graag alleen dan kan dat mits toeslag voor een éénpersoonskamer.


In Cadzandië kan je ook genieten van evenwichtige vegetarische maaltijden aan het buffet. Alles is zorgvuldig bereid met biologische streekproducten. Alle ingrediënten worden met zorg gekozen en vers klaargemaakt door de chef van het domein.

PRAKTISCH?

We komen aan op vrijdag tussen 17u-20u en het vertrek is voorzien op zondag tussen 16u-17u. Wil je graag meerijden of heb je nog een plekje over in je auto, laat het ons weten! Lukt vrijdagavond niet en kom je liever op zaterdag toe? Dat kan, je sluit dan aan met de eerste activiteit op zaterdagochtend.

Er is geen yoga ervaring vereist! Starters zijn zeer welkom.

Vrijdag 5/5
Vanaf 17u aankomst en verkenning van het mooie domein
18-19u: dinner
19u30-20u: Kennismaking en verwelkoming met een lekker theetje
20u: Deugdoende sessie YIN YOGA en nadien YOGA NIDRA om zo heerlijk te slapen.

Zaterdag 6/5
8- 9u: ontbijt
9u30-11u: Zalig het lichaam wakker maken met een les HATHA VINYASA
11u-12u: Vrije tijd
12-13u: lunch
14-17u : Strandactiviteit :QI-GONG, Wim Hof ademhalingstechniek en koude dip+ een zalige wandeling. Met een tasje thee op opgewarmd te worden indien nodig.
17-18u: vrije tijd
18-19u: diner
19u30-21u: GENTLA HATHA + KUNDALINI ACTIVATION + ADEMSESSIE (Echt?! Wat een combi!)
21u kampvuur met sharingsmoment, marshmallows en een zalige gloed op de wangen.

Zondag 7/5
8- 9u: ontbijt
9-10u: inpakken
10-11u15: WORKSHOP DUO YOGA (trust me: plezier verzekerd!)
12-13u: lunch
14u30-15u45:een laatste yogasessie VINYASA 2 YIN
Vanaf 16u: Afscheid

Prijzen

Volwassenen 349 euro op basis van een twee persoonskamer

Extra supplement 1 persoonskamer 60 euro voor de twee nachten.

 

Betaling

Bij inschrijving betaal je een voorschot van 150 euro per volwassene. De rest van de betaling doe je voor 10 april 2023. Je reservatie is pas definitief na betaling van het voorschot. Bij inschrijving krijg je de bankgegevens en alle nodige betaalinfo toegestuurd.

 

Wat is er inbegrepen?

2 keer overnachten, 2 keer ontbijt, 2 keer middageten (warme maaltijd) en 2 keer avondeten (broodmaaltijd), onbeperkt water, thee en koffie, alle yogalessen en alle andere activiteiten:

Vrijdagavond: Ontvangst + 1 avond yogasessie + yoga nidra.

Zaterdag: 1 yogasessie in de ochtend en 1 in de avond + 1 sessie verbonden ademen + een begeleide yoga en adem activiteit op het strand + sharing moment rond het kampvuur.

Zondag: 1 yogasessie in de ochtend en 1 in de namiddag + afscheidsmoment.

 

Het exacte programma verkrijg je één week voor vertrek.

 

Wat is er niet inbegrepen?

Verplaatsingen van en naar Cadzand, extra frisdrank of alcoholische drank, optioneel laken/handdoekpakket

 

Annulatievoorwaarden

Indien de yogareis niet kan doorgaan omdat er van de overheid niet mag gereisd worden, kan je je voorschot gebruiken om het jaar nadien of aan een andere activiteit in het aanbod van Namaste yoga deel te nemen.  Het wordt niet terugbetaald. Indien ook het tweede deel van de betaling is gebeurd krijg je dat tweede bedrag volledig teruggestort. Deze tweede betaling moet pas 6 weken voor vertrek gebeuren, dus normaal is er tegen dan voldoende duidelijkheid of de reis kan doorgaan.

Indien u niet kan deelnemen wegens een andere reden is er geen restitutie mogelijk. We raden dan ook aan een aanvullende reisverzekering te nemen. Indien u na betaling niet kan deelnemen kan u het bedrag gebruiken voor een andere activiteit van Namaste yoga. 

Zit je met vragen of onduidelijkheden bel of mail me en ik sta je heel graag te woord!

Ik kijk er zo naar uit om samen te kunnen genieten, yoga te beoefenen en te ontspannen!

Namaste,

An

bottom of page